Zakaj delati z Avero

Ker je vaš uspeh tudi naš uspeh

Za nas je nujno, da rešitev, ki smo jo razvili, podpira in krepi vaše poslovne cilje. Samo tako prispevamo k vašemu (in našemu) uspehu. Zadovoljne stranke so najboljša reklama.

Ker ne pozabimo na vas

Pridobljeno znanje o vaših poslovnih procesih v podjetju ohranjamo in nadgrajujemo, zato vam lahko kadarkoli ponovno priskočimo na pomoč, bodisi pri razširitvah obstoječega bodisi pri pripravi novega projekta.

Ker smo vedno na voljo

Lahko računate na nas. Dvignite telefonsko slušalko, vedno bo na voljo nekdo, ki vam bo pomagal in vas vodil do rešitve vaše težave.

Ker smo skrbni

Ko je rešitev izdelana, ne pozabimo na vas, ampak vam pomagamo pri umestitvi rešitve v primerno okolje, pri prehodnem obdobju in pri izobraževanju uporabnikov.

Ker delamo po korakih

Vsak projekt, ki se ga lotimo, sledi določenem zaporedju. V vsakem trenutku, od koncepta do končne rešitve, boste vključeni v proces razvoja. Tako boste vedno vedeli, v kakšnem stanju je vaša rešitev, in imeli možnost podati povratne informacije. Naš pristop je jasen in sistematičen.

Ker puščamo odprta vrata

Nikoli se ne ve. Med razvojem gradimo rešitev čim bolj modularno. Tako grajena rešitev dopušča možnost vpeljave funkcionalnosti, ki v tem trenutku (še) niso znane ali potrebne.

Ker imamo izkušnje

Delo z nami pomeni delo s strokovno podkovano ekipo, ki ima leta izkušenj. Z veseljem delimo to znanje in izkušnje z vami in jih vključimo v vaš projekt.

Ker naredimo, kar obljubimo

In še več. Vsak projekt, velik ali majhen, natančno pregledamo in vam predstavimo različne poglede ter predlagamo izboljšave. Skupaj bomo projekt prilagodili tako, da bo presegel vaša pričakovanja.

Ker poslušamo

Vaš izdelek ali storitev je ključnega pomena, zato pozorno prisluhnemo vašim željam. Na podlagi vaše predstavitve naredimo analizo in pripravimo jasen predlog. Samo tako lahko začrtamo in uspešno zaključimo projekt.

Kontakt

Lokacija