Reference

Visokotehnološki sistem LigitPay z vmesnikom Omni Payment Gateway

Visokotehnološki sistem LigitPay z vmesnikom Omni Payment Gateway bo bistveno izboljšal tehnološke možnosti trgovcev za poslovanje s širokim naborom e-sredstev, kar vključuje tudi virtualne valute ali kriptovalute, različne ponudnike plačilnih storitev in e-denarnic ter vrednostnice, dostopnim kar na obstoječih POS terminalih. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Namen in cilj RRI projekta je razviti visokotehnološki sistem LigitPay z vmesnikom Omni Payment Gateway. Nudil bo sistemsko integracijo večjega števila ponudnikov storitev prenosa e-sredstev, torej inovativen poslovni model z enim komunikacijskim protokolom in eno varno povezavo na multi-POS terminalu. Sistem bo na novo vzpostavil verigo trgovec –banka – trgovec in jo bo dopolnil s storitvami, ki jih klasične banke ne podpirajo. Vmesni člen bo naša inovativna infrastruktura, s katero bo trgovec zadovoljil potrebe modernih potrošnikov. Dodatni funkciji, ki jih centraliziran sistem prenosa omogoča in ki jih bomo tekom RRI projekta razvili, bosta sistem nadzora zasičenosti mreže in »semafor« javljanja prodajnemu mestu o izvedljivosti transakcije, s katerima bomo omogočili hiter in zanesljiv prenos e-sredstev.

Z našim produktom in storitvami, ki jih bo ta omogočal, bomo bistveno izboljšali tehnološke možnosti trgovcev za poslovanje s širokim naborom e-sredstev, kar vključuje tudi virtualne valute ali kriptovalute, različne ponudnike plačilnih storitev in e-denarnic ter vrednostnice, dostopnim kar na obstoječih POS terminalih.

Vrednost celotnega projekta je 1.135.384,62 EUR.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Spletna stran evropske kohezijske politike v Sloveniji (www.eu-skladi.si)

Kontakt

Lokacija