Reference

Mobilni urniki

Revolucionarna aplikacija za pametne telefone, ki omogoča uporabnikom prijavo na urnike (šolski urniki, fitnes in druge športne organizacije, kino, gledališče, ...). Podatke za mobilno aplikacijo zagotavlja centralni del sistema – spletni portal, kjer registrirani uporabniki in organizacije upravljajo s svojimi urniki.

Informacijski sistem Mobilni urniki je sestavljen iz sistema, ki teče na centralnem strežniku, in odjemalske mobilne aplikacije, ki je razvita za okolje iOS in Android.

Spletni portal

Srce sistema Mobilni urniki, je namenjen organizacijam in posameznikom, ki želijo svoj urnik deliti z uporabniki mobilnih aplikacij. Z uporabo portala lahko registrirani uporabniki enostavno upravljajo s svojimi urniki. Urnike lahko objavijo in omogočijo uporabnikom mobilne aplikacije spremljanje urnika. O vseh spremembah, ki se zgodijo na posameznem urniku, je uporabnik dodatno obveščen preko obvestil, kar je še ena izmed prednosti sistema Mobilni urniki. Ker je portal grajen za veliko število organizacij in ogromno število končnih uporabnikov, portal omogoča organizacijam natančen nadzor nad spremembami urnikov (revizijska sled).

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija je odjemalski del sistema Mobilni urniki. Aplikacija teče na pametnih telefonih z operacijskim sistemom iOS in Android. Končni uporabnik lahko s seznama objavljenih urnikov izbere in doda urnike v svojo zbirko. Mobilna aplikacija lahko uporabnika opozori na začetek posameznega dogodka (šolske ure, vadbe, …). Aplikacija prav tako skrbi za avtomatično sinhronizacijo s centralnim delom in usklajevanje sprememb na urnikih. Tako je uporabnik pravočasno obveščen o vsaki spremembi dogodka (odpoved vadbe, sprememba učilnice, …).

Več o aplikaciji Mobilni urniki si lahko preberete na strani http://www.urniki.com/.

Kontakt

Lokacija